Σκάρλετ Γιόχανσον: Δες τι λέει για την κόρη της και για ποιο λόγο είναι περήφανη

28.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία ενός πολύ άσχημου διαζυγίου, εξομολογείται τη λατρεία που τρέφει για την κόρη της και γιατί την πήρε μαζί της στο στούντιο που εργαζόταν.

Το διαζύγιο της Σκάρλετ Γιόχανσον και του Γάλλου συζύγου της Ρομέν Ντοριάκ κάθε άλλο παρά βελούδινο φαίνεται ότι θα είναι, αφού και οι δυο διεκδικούν την κηδεμονία της 2χρονης κόρης τους Ρόουζ. Ο Ντοριάκ θέλει να πάρει τη μικρή για να τη μεγαλώσει στη Γαλλία και ο δικηγόρος του ισχυρίζεται: «Ο κ. Ντοριάκ έχει κουραστεί να προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή τη δική του και του παιδιού βασισμένη πάνω στο πρόγραμμα γυρισμάτων της κ. Γιόχανσον». Ενώ η 32χρονη ηθοποιός ζητά κοινή κηδεμονία αλλά το παιδί να μένει μαζί της. Εντωμεταξύ σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σκάρλετ μίλησε για τη μητρότητα και την κόρη της αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει που είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα.

«Σιγά σιγά αντιλαμβάνεται τι δουλειά κάνω. Με αναγνωρίζει σε μια ταινία αλλά μετά νομίζει ότι κάθε άλλη ξανθιά γυναίκα σε ένα φιλμ είμαι εγώ». Όσον αφορά δε, τις κατηγορίες του συζύγου της ότι δεν έπρεπε να πάρει την κόρη τους στο στούντιο που είχε γύρισμα η σταρ απάντησε: «Πριν μερικές εβδομάδες είχα την ευκαιρία να είμαι οικοδέσποινα για 5η φορά του Saturday Night Live. Η Ρόουζ μπόρεσε να γνωρίσει τι έκανε ο καθένας στον τομέα του και να τριγυρίσει στο ιστορικό πλατό και να βρεθεί πάνω στη σκηνή. Της άρεσε τόσο πολύ! Ήταν πραγματικά υπέροχο να μπορέσω να μοιραστώ τη δουλειά μου μαζί της, για μένα ήταν εξαιρετικό. Είμαι πολύ περήφανη να κάνω μια δουλειά που αγαπώ και που δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι. Εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια στην κινηματογραφική βιομηχανία, μια βιομηχανία που έχει τις δικές της μοναδικές δυσκολίες αλλά που την αγαπώ. Μεγάλωσα σε μια ενεργή πολιτικά και κοινωνικά οικογένεια, και αυτό είναι ένα μεγάλο τμήμα αυτού που έγινα σήμερα».