Αλίσια Βικάντερ: Αυτή είναι η νέα Λάρα Κροφτ [photos & vds]

28.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός κατακτά το Χόλιγουντ με γρήγορα βήματα ενώ τώρα ετοιμάζεται να ερμηνεύσει το ρόλο της δυναμικής περσόνας που καθιέρωσε πριν από πολλά χρόνια την Αντζελίνα Τζολί.

Οι φαν της Λάρα Κροφτ περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη ταινία της σειράς, αφού η προηγούμενη βγήκε στις αίθουσες το 2003. Φυσικά θα υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή. Την ομώνυμη ηρωίδα δεν θα ερμηνεύσει η Αντζελίνα Τζολί αυτή τη φορά (άλλωστε υποτίθεται ότι είναι γύρω στα 21) αλλά η συνεχώς ανερχόμενη Αλίσια Βικάντερ.

Η σύντροφος του Μάικλ Φασμπέντερ και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο Vanity Fair για την επιλογή της αυτή: «Όταν μου ζητήθηκε να ερμηνεύσω το ρόλο αυτό, πραγματικά ενθουσιάστηκα. Η Λάρα Κροφτ είναι ένας χαρακτήρας ορόσημο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ταυτίζονται με αυτήν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, ωστόσο για μένα αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλές νέες γυναίκες. Προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο και να συνδέσει το μέλλον της με το παρελθόν της. Επίσης είναι ένα φανταστικό μείγμα χαρακτηριστικών: σκληρή, έξυπνη, ευαίσθητη και τους δέρνει όλους! Είναι εντελώς διαφορετικά από οποιοδήποτε ρόλο έχω παίξει στο παρελθόν και έχει πολύ πλάκα να προσπαθώ να “μπω” στο μυαλό της». Δες την σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και θυμήσου και την Αντζελίνα ως Λάρα στο βίντεο.

Lara Croft! #AliciaVikander #TombRaider

A post shared by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on

First production still from the upcoming Tomb Raider movie! #AliciaVikander #TombRaider

A post shared by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on