Τζένιφερ Άνιστον: Δες την με σέξι, μαύρο δερμάτινο φόρεμα και κλέψε το στιλ της! [photos]

05.04.2017
Η διάσημη σταρ δίνει μαθήματα στιλ για το πώς να ντυνόμαστε σέξι χωρίς το τελικό σύνολο να είναι πρόστυχο. Υ.Γ. Ο Τζαστίν Θερού στο πλάι της ήταν το πιο hot αξεσουάρ που θα μπορούσε να έχει!

Η τελευταία εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον μας έβαλε τα γυαλιά! Η σταρ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της σειράς του ΗΒΟ The Leftovers, με μίνι μαύρο δερμάτινο φόρεμα του οίκου Brandon Maxwell Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 με τον ένα ώμο και το ένα χέρι καλυμμένο με στενό μανίκι, ενώ άφηνε τον άλλο ακάλυπτο.

Αν και το στιλ ήταν παρακινδυνευμένο και στα όρια να θεωρηθεί πολύ ερωτικό, εντούτοις ο τρόπος που το συνδύασε φορώντας σχεδόν καθόλου αξεσουάρ -μόνο ένα ζευγάρι λεπτούς χρυσούς κρίκους σκουλαρίκια-, και ψηλοτάκουνα λεπτεπίλεπτα μαύρα πέδιλα έκανε όλα τα μάτια να πέφτουν πάνω στο φόρεμα. Επίσης το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους και το απλό χτένισμα με τα μαλλιά να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους ισορροπούσαν το σύνολο κάνοντας το ιδιαίτερα σικ και απέριττο. Στο πλάι της ήταν φυσικά ήταν ο σύζυγός της Τζαστίν Θερού φορώντας ένα ιδιαίτερα κομψό μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο κομψά ζευγάρια της show business.