Μέλανι Γκρίφιθ: Έδωσα μάχες για να απεξαρτοποιηθώ

05.04.2017
Η διάσημη σταρ αποκαλύπτει τον αγώνα της να κόψει το αλκοόλ ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να είναι μια καλή μητέρα για τα παιδιά της, αλλά και το πόσο πολύ ερωτεύτηκε τον Ντον Τζόνσον, πατέρα της διάσημης ηθοποιού κόρης της Ντακότα Τζόνσον.

Η Μέλανι Γκρίφιθ δεν διστάζει πια να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της ταραχώδους ζωής της και ιδιαίτερα τη νοσηλεία της το 1988 σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ είχε ήδη ένα γιο τριών χρονών.

Η 59χρονη σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Potter παραδέχεται το πρόβλημα με το αλκοόλ που είχε στο παρελθόν και τη δυσκολία της να παραμείνει σωστή μητέρα, ωστόσο υποστηρίζει ότι αυτό δεν επηρέασε τα παιδιά της. «Λειτουργούσα σαν μια κανονική μαμά. Δεν ήμουν σαν κάποια που είναι συνεχώς μεθυσμένη στο πάτωμα και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ενδεχομένως δεν έκανα κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει αλλά ήμουν εκεί για τα παιδιά μου. Είχαν ένα είδος προνομιούχας τσιγγάνικης ζωής» λέει η σταρ. Αφού βγήκε από την κλινική παντρεύτηκε ξανά τον τότε διάσημο ηθοποιό Ντον Τζόνσον με τον οποίο είχαν παντρευτεί 5 χρόνια πριν όταν αυτή ήταν μόλις 18. «Ο Ντον στην πραγματικότητα με περίμενε να βγω από την κλινική. Κάναμε ξανά σχέση, ήταν το πιο φυσικό, τέλειο και αγαπημένο πράγμα. Μετά όμως άρχισε να μην λειτουργεί καλά. Νομίζω ότι είναι δύσκολο όταν είναι και οι δύο διάσημοι, εκτός και αν ο ένας εγκαταλείψει τη δουλειά»