Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

11.04.2017
Ύστερα από 14 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά, το διάσημο -και πανέμορφο- ζεύγος της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισε να παντρευτεί.

Έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τον γάμο αυτό που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία όμως να που δημοσίευμα του περιοδικού People προσφέρει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα στην οικία της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη. Το ζεύγος Βαρδινογιάννη θα παντρέψει τον Σάκη με την Κάτια, επισφραγίζοντας με ακόμη έναν τρόπο την πολύ στενή τους σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης είναι Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου πρόεδρος και ιδρύτρια είναι η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώ εκείνη έχει ήδη βαφτίσει τη δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη, το Σεπτέμβριο του 2014.

Η γαμήλια τελετή, λοιπόν, θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου της οικίας, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει ένα πάρτι με περισσότερους προσκεκλημένους στον ίδιο χώρο. Οι λεπτομέρειες του γάμου κρατιούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά το νυφικό της Κάτιας θα σχεδιάσει η Celia Kritharioti, όπως και τα ρούχα για τα παρανυφάκια που θα είναι τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ανυπομονούν για τη σημαντική αυτή οικογενειακή στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο γάμος του ζευγαριού δεν θα συνδυαστεί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου τους, όπως γράφτηκε, γιατί τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια θέλουν να χαρούν τις προετοιμασίες και να ζήσουν στο απόλυτο το μυστήριο του γάμου ακολουθώντας τις παραδόσεις.

Αναμένουμε...