Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor και η απάντηση περί ψυχολόγων

17.04.2017
Πρόσωπο των ημερών ακόμη ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι δεν θέλει να τον παρακολουθεί πια στο Survivor.

Και ενώ ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην οικογένειά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης πόσταρε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram. Και φυσικά είναι από τον Άγιο Δομίνικο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! #hantasurvivor #survivorgr #hantampakakia #coconut

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Εκτός από του ιδίου, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ανάρτηση του κολλητού του φίλου, Γιώργου Μανίκα στο Instagram, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη με μια λεζάντα όλο νόημα και αφορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Σε αυτή ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να πίνει αμέριμνος τον καφέ του, κρατώντας το κινητό του. Κοιτάζοντας προσεκτικά το δημοσίευμα που διάβαζε ο Χανταμπάκης στο κινητό του τηλέφωνο, παρατηρούμε ότι αναφέρεται στην ψυχολογική υποστήριξη που φέρεται να δέχεται ο ίδιος, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

«Στη Δομινικανή Δημοκρατία τελικά είναι με ψυχολόγους και γιατρούς ή κάνει modeling...Χαχαχα! Χανταμπάκη είσαι Θεός. Άρχισε το γλέντι! Α μην ξεχάσεις τη διατροφή με την καρύδα στείλε, βλέπω έχει αποτελέσματα!!!», έγραψε ο Γιώργος Μανίκας.