Χαμός στο Twitter με τη συνέντευξη Χανταμπάκη: Τι απαντάει η Μελέτη

18.04.2017
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στα Social Media κι αυτό όπως φαίνεται συνεχίζεται και μετά την αποχώρησή του.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε στη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Πανόραμα Survivor» όπου ο Στέλιος έδωσε εξηγήσεις κι απαντήσεις σε ολα όσα του καταλογίζουν.

Η συνέντευξη έριξε για μια ακόμη φορά του Twitter με τους χρήστες να τάσσονται τόσο κατά του ιδίου όσο και κατά της παρουσιάστριας η οποία κα τηγορήθηκε για πολύ... μαλακή στάση απέναντί του.

[Δες όλη τη συνέντευξη εδώ]

Την απάντηση δίνει η Ελεονώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό κι εξηγεί:

«Οταν γυρίστηκε η συνέντευξη με τους τρεις παίκτες μαζί, εξηγεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε μόλις βγει από το παιχνίδι και δεν είχε καν προλάβει να μιλήσει με την οικογένειά του. Έτσι, παρ'ότι τον άρχισα στις ερωτήσεις, δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί. Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού».