Survivor: Η επιστροφή του Μάριου - Τέσσερις Διάσημοι προς αποχώρηση [vds]

19.04.2017
Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (18/4), με τον Σάκη Τανιμανίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο παιχνίδι. Εκτός από την ξαφνική αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, υπήρξε και η επιστροφή του Μάριου Ιωαννίδη.

Αν και δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το τροχαίο ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο, απ΄ότι φαίνεται ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει. Σχετικά με το αγώνισμα της ασυλίας, νικητές βγήκαν οι μαχητές (10-7). Ωστόσο, ένα ατύχημα του Γιάννη Σπαλιάρα τρόμαξε τους υπόλοιπους παίχτες, αφού ο ίδιος έκανε λάθος και πήδηξε νωρίτερα στην πισίνα, με αποτέλεσμα να έρθει πάνω του η κατασκευή από την οποία στηριζόταν.

Δείτε την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου στο παιχνίδι:

Έκπληξη ήταν επίσης και οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Λάμπρος Χούτος. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες βγήκαν υποψήφιοι με 3 ψήφους ο καθένας. Ο Γιώργος Χρανιώτης έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία και ψηφίζοντας καθαρά αγωνιστικά επέλεξε τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο Μπο με τη σειρά του ψήφισε τον Λάμπρο Χούτο.

Δείτε την ψηφοφορία των παικτών: