Seyma: Η 27χρονη που τρέλανε τον Τούρκο καναλάρχη του Survivor! [photos]

22.04.2017
Ο Τούρκος καναλάρχης Acun Ilicali να έχει απασχολήσει τα ελληνικά media με την πρόθεσή του να αγοράσει ελληνικό κανάλι παλιότερα και ως παραγωγός του ελληνικού Survivor. Ωστόσο στην Τουρκία απασχολεί τα μέσα και με την πολυτάραχη ζωή του και συγκεκριμένα με την τελευταία του σύντροφο, Seyma Subasi με την οποία απέκτησε την τέταρτη κόρη του.

Γεννημένη το 1990 και σε ηλικία 20 ετών η Seyma σαγήνευσε τον Τούρκο καναλάρχη κατά τη διάρκεια του τουρκικού «So you think you can dance» όταν εκείνη έντυνε παίκτες και παρουσιαστές ως ενδυματολόγος. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Acun Ilicali.

Τότε ο Ilicali ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Ζεϊνέπ, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες (έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο γάμο του το 1988). Οταν μαθεύτηκε η σχέση του με την 20χρονη έγινε μεγάλος ντόρος και η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του.

Λίγο αργότερα, όταν η νεαρή Σέιμα έμεινε έγκυος, μπήκε το νερό στο αυλάκι και τα πράγματα ηρέμησαν. Οι δυο τους μεγαλώνουν την κόρη τους Melisa και δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάζουν στιγμιότυπα στο instagram.

Σε ορισμένα από αυτά η Seyma Subasi είναι πανέμορφη και μοιάζει με μοντέλο. Μάλιστα βρέθηκε στο διάσημο Coachella Festival στο Palm Spring, το μουσικό φεστιβάλ που τιμούν με την παρουσία τους fashionistas, διάσημα μοντέλα και πολλοί καλλιτέχνες.

Επίσης βρέθηκε και στον Αγιο Δομίνικο, στα γυρίσματα του Survivor.

Φωτογραφίες: Seyma Subasi/Instagram