Survivor: Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της ένωσης Διασήμων - Μαχητών [vds]

24.04.2017
Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (24/4) θα γίνει η περιβόητη ένωση των Διασήμων με τους Μαχητές. Στο τρέιλερ που προβλήθηκε από τον σταθμό, οι παίκτες φοράνε καθαρά ρούχα, απολαμβάνουν το μπάνιο τους, περιποιούνται τον εαυτό τους και πηγαίνουν στο πάρτι της ένωσης.

Όλοι δείχνουν χαλαροί και ευδιάθετοι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φορά ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνει τον Σάκη Ρουβά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα τραγουδήσει Νότη Σφακιανάκη!

Iδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν ενόψει της δεύτερης φάσης του παιχνιδιού όπου ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του, καθώς και τα «καρφιά» που πετάχτηκαν από και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στα πλάνα του τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα ξεχωριστή εντύπωση κάνει το τετ-α-τετ της Ευρυδίκης, η οποία ήταν όντως η πιο εντυπωσιακή παρουσία στην εκδήλωση και του Κώστα οι οποίοι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Ντάνο -και πιθανότατα και τον Γιάννη Σπαλιάρα, αν ερμηνεύουμε σωστά το editing της παραγωγής.

Παρατηρήσεις «στρατηγικής» ακούσαμε και από τον Ορέστη Τσανγκ ενώ οι προσπάθειες για «συμμαχίες» αναμένεται να εντοπιστούν καλύτερα μετά την προβολή όλου του επεισοδίου...

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το πάρτι του survivor: