Blake Lively: Γιατί δεν έχει στυλίστα;

19.03.2018
Blake Lively: Γιατί δεν έχει στυλίστα;
Η ηθοποιός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ντύνεται πάντα μόνη της

Μπορεί η Blake Lively να είναι φανατική με τη μόδα, τα fashion weeks και να θεωρείται μια από τις πιο στιλάτες παρουσίες του Hollywood, αλλά όπως η ίδια αποκαλύπτει, θέλει να επιμελείται μόνη της τα ρούχα που φοράει, και δεν έχει στιλίστα. Ο λόγος, όπως λέει, είναι επειδή έχει «θέματα με τον έλεγχο και μεγάλο εγώ». «Αυτή είναι ίσως η πιο ειλικρινής απάντηση στο γιατί δεν έχω στιλίστα. Λατρεύω το design και τη μόδα κι αυτός είναι ένας τρόπος να γίνομαι δημιουργική. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος σε αυτή τη διαδικασία», εξηγεί η 30χρονη ηθοποιός.

Επίσης, λέει πως αυτός είναι ένας λόγος που θέλει επίσης να μαγειρεύει η ίδια. «Είναι ο ίδιος λόγος που μου αρέσει να φτιάχνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ των φίλων μου ή να μαγειρεύω- μπορείς να είσαι δημιουργικός και το τελειώνεις μόνος σου. Αντιθέτως στη δουλειά μου, κάνεις κάτι και τελειώνει μετά από δύο χρόνια. Μάλλον έχει να κάνει με τα θέματα που έχω σχετικά με τον έλεγχο. Είναι τύπου, "ΟΚ, το έκανα, το ολοκλήρωσα, τέλειωσε!"», προσθέτει η ίδια.

Παρ'όλα αυτά, παραδέχεται πως υπάρχει ένα μειονέκτημα στο να μην έχεις στιλίστα. «Το δύσκολο κομμάτι είναι πως πρέπει να πηγαίνεις σε όλα αυτά τα fashion shows και να κάνεις screenshot όλες τις εμφανίσεις που σου αρέσουν. Έχω ένα βοηθό με βοηθάει να βρω όλα τα look. Αλλά πολλά οφείλονται στις σχέσεις που έχω με τους σχεδιαστές», λέει η Lively.