Μπράβο της! Να τι έκανε η Amber Heard τα χρήματα του διαζυγίου από τον Johnny Depp

12.04.2018
Μπράβο της! Να τι έκανε η Amber Heard τα χρήματα του διαζυγίου από τον Johnny Depp
Μπορεί να πέρασε καιρός από την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού της Amber Heard από τον τότε σύζυγό της, Johnny Depp, ωστόσο κανείς δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τις σοκαριστικές εικόνες της ηθοποιού μετά την κακοποίησή της.

Το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα, το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στα δικαστήρια, με τον Depp να δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Η Amber από την πρώτα στιγμή είχε τη συμπαράσταση όλων, με την ίδια όχι μόνο να ζητά διαζύγιο μα επιπλέον να διεκδικεί τεράστιο μέρος της περιουσίας του άνδρα που την κακοποίησε.

Η ενδοοικογενειακή βία που δέχτηκε έκανε –όπως ήταν λογικό- το διαζύγιο να βγει υπέρ της με τον Johnny να καλείται να καταβάλλει το ποσό των 7 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων. Ποσό αποζημίωσης που από την πρώτη στιγμή της διεκδίκησής του, η 31 ετών ηθοποιός είχε υποσχεθεί να δώσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Και να που όπως αποδείχτηκε, κράτησε την υπόσχεσή της!

Η όμορφη Amber δώρισε όλα τα χρήματα στο Children’s Hospital του Los Angeles και οργανισμούς υπέρ της υποστήριξης των κακοποιημένων γυναικών.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως συχνά επισκέπτεται και η ίδια διάφορα ιδρύματα για να συνομιλήσει με παιδιά και γυναίκες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας, μη παραλείποντας να φωτογραφίζεται μαζί τους, περνώντας το δικό της μήνυμα.

Μπράβο της!