Kim Kardashian: Το "τρολάρισμα" στο σύζυγο της, Kanye West

19.04.2018
Kim Kardashian: Το "τρολάρισμα" στο σύζυγο της, Kanye West
H επιστροφή του...φιλόσοφου Kanye δεν άφησε ανεπηρέαστη τη διάσημη star

Μετά από παρατεταμένη αποχή, ο Kanye West επέστρεψε στο Twitter, αλλά τα πράγματα πλέον φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Σε αντίθεση με το παρελθόν, οι αναρτήσεις του πλέον θυμίζουν γνωμικά σοφών, με μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα τα: «Ό,τι κάνουμε στη ζωή, το κάνουμε είτε από αγάπη είτε από φόβο» και «Ο περισπασμός μας είναι ο εχθρός της όρασης».

Μία συγκεκριμένη όμως ανάρτηση του διάσημου ράπερ προκάλεσε το ...τρολάρισμα από τη σύντροφό του, Kim Kardashian και την φίλη της Chrissy Teigen.

«Κάποιες φορές πρέπει να τα ξεφορτωθείς όλα», έγραψε πριν από ο West, με την Kim να απαντάει στη δημοσίευση γράφοντας: «Για περίμενε... ΟΛΑ;!;!;!».

Αμέσως μετά, το 32χρονο μοντέλο Chrissy Teigen απάντησε και εκείνη λέγοντας: «Έχω ένα φουσκωτό στρωματάκι και δεν βλέπω την ώρα να το βγάλω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει».

Στη συνέχεια, η Kim απάντησε στη φίλη της λέγοντας: «Ίσως χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο και για τα παιδιά. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό το «όλα». Χρειάζομαι περισσότερη σαφήνεια. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη. Ίσως ο Τζον μπορεί να του τηλεφωνήσει και να μάθει; Αλλά ίσως εννοεί (να παρατήσει) ακόμα και τους φίλους του. Έχω μπλεχτεί».

«Έχεις δίκιο. Την βάψαμε. Έχω το φουσκωτό σπιτάκι από το Σάββατο. Είναι κρεβάτι και σπίτι σε ένα», απάντησε στη συνέχεια η Teigen.

Μετά την έκταση που πήρε η πλάκα στο Twitter, η Kardashian έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήξη με τον σύντροφό της. «Για οποιονδήποτε δεν έχει καθόλου χιούμορ στην ψυχή τους, τα tweets μου είναι αστείο και θα πεθάνω από το γέλιο αν δω σε μπλογκς και μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τα εννοώ. Μην το επιχειρήσετε καν», έγραψε στη δημοσίευση της.