Η Blake Lively εξαφανίστηκε από το Instagram: Διέγραψε φωτογραφίες και φίλους

02.05.2018
Η Blake Lively εξαφανίστηκε από το Instagram: Διέγραψε φωτογραφίες και φίλους
Μεγάλο μυστήριο καλύπτει το παράξενο περιστατικό που παρατηρήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της συζύγου του Ryan Reynolds, τον οποίο σταμάτησε να ακολουθεί, επίσης.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media υπήρξε η Blake Lively εδώ και χρόνια τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό της στο Instagram για τη δουλειά της, αλλά και για να... τρολάρει τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

Ξαφνικά όμως, την περασμένη εβδομάδα ο λογαριασμός αυτός άδειασε από αναρτήσεις αλλά και από φίλους. Η Blake φαίνεται να διέγραψε ότι είχε ποστάρει, ενώ την ίδια στιγμή σταμάτησε να ακολουθεί (έκανε unfollow όπως συνηθίζει να λέγεται) τους πάντες. Ακόμη και τον Ryan.

Τους μόνους που φαίνεται να ακολουθεί είναι 36 χρήστες με το όνομα Emily Nelson. Και φυσικά ο κόσμος όλος αναρωτιέται. Ακόμη και εκείνες οι γυναίκες που είδαν ξαφνικά το όνομα της διάσημης ηθοποιού ανάμεσα στους ακολούθους τους.

Τι συνέβη τελικά;

Επίσημα δεν ξέρει κανείς, όμως μια ασφαλής εικασία μπορεί να γίνει καθώς η 30χρονη ηθοποιός έχει δώσει όλο της το "είναι" τώρα τελευταία σε μια ταινία που ετοιμάζει με συμπρωταγωνίστρια την Anna Kendrick και τίτλο "A Simple Favor". Στην ταινία αυτή, η Kendrick λέγεται Emily Nelson και δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι το απόλυτο "κόλπο" του σύγχρονου marketing...

Θα δείξει... Πάντως η αλήθεια είναι, πως η όλη προσέγγιση, όσο ακραία και αν ακούγεται, φαίνεται να πιάνει τόπο!!! Όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Περιμένουμε βέβαια μια πιο επίσημη εξήγηση.