Eurovision 2018: Η μεγάλη έκπληξη της Γιάννας Τερζή που μπορεί να επηρεάσει τα στοιχήματα

07.05.2018
Eurovision 2018: Η μεγάλη έκπληξη της Γιάννας Τερζή που μπορεί να επηρεάσει τα στοιχήματα
Εβδομάδα Eurovision ξεκινάει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πιο ξέφρενο μουσικό party που αρχίζει αύριο στην Πορτογαλία.

Η εκπρόσωπος μας Γιάννα Τερζή έχει πραγματοποιήσει ως τώρα 6 τεχνικές πρόβες με τους διοργανωτές να μην έχουν αποδώσει ακόμη αυτά που η ελληνική αποστολή έχει απαιτήσει. Με τη χώρα μας να έχει κατρακυλήσει στα στοιχήματα και με τη χτεσινή έκτακτη πρόβα να πηγαίνει ευτυχώς καλύτερα, η τραγουδίστρια καλείται για τρεις ακόμη πρόβες σήμερα.

Παρακάτω θα δείτε όλες τις αποκαλύψεις που έκανε ο απεσταλμένος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ειδικός βεβαίως επί του θέματος Γιάννης Πουλόπουλος. Ο τελευταίος στάθηκε ασφαλώς και στο εύρημα της Γιάννας Τερζή για την εμφάνισή της στη σκηνή την ερχόμενη Τρίτη.

Όλα όσα είπε:

«Αν θα μπορούσα να το περιγράψω το εύρημα θυμίζει ένα πολύ γνωστό διαφημιστικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που ένας κύριος προσπαθεί να ελέγξει με τα χέρια του το φως. Σβήνει και ανάβει τα φώτα με τα χέρια του. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει η Γιάννα Τερζή. Εγώ θεωρώ ότι από τώρα και πέρα που μπορούμε επιτέλους να δούμε την πραγματική πρόβα της Γιάννας Τερζή πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα στοιχήματα. Σήμερα κανονικά έχουμε δύο πρόβες, στις 14:00 και στις 21:00. Όμως, θα έχουμε και μία ακόμα στις 11:30, τεχνική πρόβα. Εκεί θα δοκιμαστούν εκτός από τον ήχο για κάποιες χώρες που έχουν πρόβλημα και κάποια τεχνικά μέσα, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεσημεριανή πρόβα».

Γιώργος Μουλάς