Ο κύβος ερρίφθη: Αυτό το ποσό θα καταβάλλει μηνιαίως ο Βαρδινογιάννης στην Αλιμόνου

07.05.2018
Ο κύβος ερρίφθη: Αυτό το ποσό θα καταβάλλει μηνιαίως ο Βαρδινογιάννης στην Αλιμόνου
Η Τζίνα Αλιμόνου μπορεί πλέον να χαμογελά ξανά.

Απόλυτα κερδισμένη σε πρώτη φάση τουλάχιστον φαίνεται πως βγαίνει η Τζίνα Αλιμόνου μέχρι την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη σύμφωνα με το protothema.gr. Το πρωτοδικείο Αθηνών της έδωσε προσωρινά την επιμέλεια των παιδιών, απορρίπτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο κος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ παράλληλα απορρίφθηκαν όλες οι κατηγορίες του πρώην συζύγου της περί έκλυτου βίου και εξάρτησης της ίδιας από ουσίες.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή για την ηθοποιό ύψους 34.500 ευρώ, ποσό το οποίο θα λαμβάνει απευθείας η ίδια που θα έχει και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών. Μάλιστα ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού σύμφωνα πάντα με την απόφαση, θα πρέπει σύντομα να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης. Η απόφαση ορίζει επίσης πως ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα μπορεί να επικοινωνεί με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα και δύο 15ήμερα το Καλοκαίρι. Ενώ όταν θα είναι στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το πρόγραμμά τους.

Όσον αφορά το ποσό των 34.500 αυτό μοιράζεται ως εξής: Η Τζίνα Αλιμόνου θα εισπράττει για την ίδια το ποσό των 4.000 ευρώ το μήνα και παράλληλα θα συνεχίσει να διαμένει στο σπίτι της Φιλοθέης. Για τη μεγάλη κόρη προορίζεται το ποσό των 8.000 ευρώ τον μήνα, ενώ για καθένα από τα τρίδυμα, 7.500 ευρώ. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης, δήλωσε: «Είναι μια απόφαση με ιδιαίτερη ηθική ακτινοβολία, που τιμά την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Γιώργος Μουλάς