Jennifer Lopez: "Γερνάω. Είμαι σαν όλες τις υπόλοιπες μαμάδες"

12.06.2018
Jennifer Lopez: "Γερνάω. Είμαι σαν όλες τις υπόλοιπες μαμάδες"
Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές εκπροσώπους της παγκόσμιας showbiz η οποία παραμένει απίστευτα fit και sexy, απολαμβάνοντας στο έπακρο τα 48 της χρόνια. Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, η Λατίνα σταρ μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της δείχνοντας να αποδέχεται στο "ου γαρ έρχεται μόνον".

Στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America του ABC [φωτό κάτω] εμφανίστηκε χθες η Jennifer Lopez και μεταξύ άλλων μίλησε για την αίσθησή της στον δρόμο προς τη... μέση ηλικία. Η διάσημη Λατίνα θα γίνει 49 ετών στις 24 Ιουλίου και δείχνει απόλυτα συμφιλιωμένη με την ιδέα.

"Κοίτα... Γερνάω... Συμβαίνει", απάντησε ρεαλιστικά, συμπληρώνοντας ότι είναι απλά "όπως όλες οι άλλες μαμάδες εκεί έξω".

"Πρέπει να καταφέρεις να συνδυάζεις τα παιδιά με τη δουλειά αλλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολο. Οι γυναίκες είμαστε πολυπράγμωνες και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αν το βάλουμε στο μυαλό μας. Το πιστεύω πραγματικά".

Η JLo έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Marc Anthony, τα δίδυμα Max και Emme τα οποία λατρεύει και δε χάνει ευκαιρία να το "φωνάζει".

My babies aren’t babies anymore... but they are still my babies #coconuts #foreverlove❤️♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η κουβέντα στράφηκε φυσικά και προς τον σύντροφό της, Alex Rodriguez, με τον οποίο δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί και ερωτευμένοι. Για την ιστορία έχει και εκείνος δυο παιδιά, δυο κόρες, από προηγούμενο γάμο του. Όλοι μαζί έχουν ήδη δημιουργήσει μία άτυπη, πολύ αγαπημένη οικογένεια που "λειτουργεί" με βάση την αγάπη.

Happy Mother’s Day from all of us! @jlo ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις

"Πάμε τα πράγματα με τον δικό μας ρυθμό. Ανάμεσα στα παιδιά και τις δουλειές μας και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μας συμβαίνουν, περνάμε υπέροχα. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή", λέει με πάθος η Jennifer και εμείς την πιστεύουμε!