To νέο άδειασμα της Φουρέιρα στην ΕΡΤ: «Ήθελαν κάτι άλλο πάλι... και σκέφτηκα εντάξει, τέλος»!

12.06.2018
To νέο άδειασμα της Φουρέιρα στην ΕΡΤ: «Ήθελαν κάτι άλλο πάλι... και σκέφτηκα εντάξει, τέλος»!
«Μήπως να πάω στη Eurovision με αυτό το τραγούδι»; Αλλά ήθελαν...»

Ήταν χωρίς αμφιβολία η νικήτρια στις καρδιές όλων αφού κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τη δεύτερη θέση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision και μάλιστα έχοντας φτάσει στην Πορτογαλία ως αουτσάιντερ.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε διεθνή καριέρα και γι΄ αυτό εμφανίστηκε σε ισπανικό δίκτυο. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της, στην απόφαση της να εκπροσωπήσει την Κύπρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνεχόμενες απορρίψεις τις ΕΡΤ.

Όλα όσα είπε:

«Τα 3-4 τελευταία χρόνια ήθελα να πάω στη Eurovision, οπότε πήγαινα κάθε χρόνο στην ΕΡΤ και τους έλεγα «Μήπως να πάω στη Eurovision με αυτό το τραγούδι»; Αλλά ήθελαν κάτι πιο ελληνικό, πιο πολύ μπαλάντα, κάτι διαφορετικό… Φέτος σκέφτηκα είναι η τελευταία μου φορά, θα προσπαθήσω για τελευταία χρονιά. Μιλήσαμε και ήθελαν κάτι άλλο πάλι, μια μπαλάντα, κάτι όχι τόσο ποπ και σκέφτηκα «Εντάξει, τέλος! Η Eurovision δεν θα έρθει ποτέ στη ζωή μου». Τελικά ήρθε η Κύπρος φέτος και μου είπε «Δώσε μας το τραγούδι σου». Ένιωσα ότι αυτή είναι η χρονιά μου και είπα θα το κάνω για την Κύπρο», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

Γιώργος Μουλάς