Melania Trump - Η ατυχής στυλιστική επιλογή της σε συνάντηση με μετανάστες

22.06.2018
Melania Trump - Η ατυχής στυλιστική επιλογή της σε συνάντηση με μετανάστες
Τι θέλει να πει;!

Έχουμε πολλές φορές θαυμάσει το στυλ της Melania Trump, η χτεσινή όμως ημέρα δεν ήταν μία από αυτές! Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συναντήθηκε χτες με παιδιά μεταναστών, στο κέντρο κράτησης που διαμένουν, στα σύνορα του Texas φορώντας ένα... μάλλον ατυχές πανωφόρι!

Λίγο πριν μεταβεί στο αεροπλάνο της, στην αεροπορική βάση στο Maryland, ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε το total white look της αλλά και το χακί πανωφόρι της, με την επιγραφή "I REALLY DON'T CARE, DO U?" στην πλάτη!

Το πανωφόρι, που ανήκει στη χειμερινή συλλογή Zara, έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου για την του σκληρή γλώσσα! Εν μέσω της κρίσης του μεταναστευτικού ζητήματος στις ΗΠΑ, το αυθάδες σχόλιο μοιάζει μάλλον άκαρδο και όχι τυχαίο!

Σύμφωνα με στοιχεία, τους τελευταίους δύο μήνες 2.500 χιλιάδες παιδιά έχουν χωριστεί από τους γονείς τους στα σύνορα του Μεξικό με τις ΗΠΑ και κρατούνται σε κέντρα σαν αυτό που επισκέφτηκε η Melania χτες.

Και παρ'όλο που όταν προσγειώθηκε στο Texas το πανωφόρι είχε γίνει "άφαντο", η κίνησή της δεν σταμάτησε να απασχολεί τα social media. Η Melania συναντήθηκε με παιδιά μεταναστών, μερικά από τα οποία χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Η ίδια ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαμονής των παιδιών καθώς και για τον μέσο χρόνο παραμονής τους εκεί μέχρι να ξαναβρεθούν με τους δικούς τους (42-45 μέρες). Συνομίλησε με τα παιδιά ρωτώντας τα αν είναι φίλοι, τους συμβούλευσε να είναι καλοί ο ένας με τον άλλο και έφυγε ευχόμενη "Καλή τύχη".

Τυχαία στυλιστική επιλογή ή μη, η Πρώτη Κυρία φαίνεται πώς δεν ξέρει ή δεν θέλει να παίξει το πολιτικό παιχνίδι του άντρα της, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στο τι σημαίνει η έκφραση.

"Το I REALLY DON’T CARE, DO U?” που είναι γραμμένο στο πίσω μέρος του τζάκετ της Melania, αναφέρεται στα Fake News Media. Η Melania έμαθε πόσο ανειλικρινείς είναι και πραγματικά δεν τη νοιάζει καθόλου πια".

Μάλιστα!