Jenna Dewan: Η ολόγυμνη φωτογράφηση μετά τον χωρισμό από τον Channing Tatum

27.07.2018
Jenna Dewan: Η ολόγυμνη φωτογράφηση μετά τον χωρισμό από τον Channing Tatum
Πάντα εντυπωσιακή η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, σε ένα βήμα που συζυτήθηκε πολύ.

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan ήταν ένα από τα ζευγάρια που έλεγες ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ. Η είδηση για το διαζύγιό τους τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από 9 χρόνια γάμου και ένα παιδί έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σήμερα, η σχέση τους παραμένει φιλική με πρώτο μέλημά τους τη ζωή της μονάκριβης κορούλας τους, της 6χρονης Everly. Για την ιστορία, οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 2006 στα γυρίσματα της ταινίας Step Up και παντρεύτηκαν το 2009.

Αυτές τις μέρες, η 37χρονη πρώην κυρία Tatum έρχεται ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας της ολόγυμνης φωτογράφησης που "χάρισε" στο περιοδικό Women’s Health και τον φωτογράφο Dennis Leupold για το τεύχος Σεπτεμβρίου, το επωνομαζόμενο Naked Issue.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μάλιστα με την αφορμή, μίλησε και για το διαζύγιό της.

"Προκαλεί πάντα ενδιαφέρον να περνάς μία μεγάλη αλλαγή και να έχεις όλο τον κόσμο να σε κρίνει. Είναι OK για μία σχέση να αλλάζει σε μία νέα μορφή, που την κάνει καλύτερη για όσους ανθρώπους εμπλέκονται σε αυτή. Πιστεύω για αυτό σόκαρε άπαντες η είδηση του χωρισμού, επειδή μπορεί να είναι θετική εξέλιξη. Αυτό ακριβώς συνέβη με εμάς", παραδέχτηκε για τον χωρισμό της η Jenna ενώ για την απόφασή της να ποζάρει ολόγυμνη είχε επίσης μια εξήγηση: "Ήμουν χορεύτρια σε όλη μου τη ζωή και έτσι έχω συνηθίσει να φοράω λίγα ρούχα", είπε συγκεκριμένα.

Διάβασε επίσης: 5 τάσεις του φθινοπώρου στα φορέματα, που μπορείς να φορέσεις από τώρα!

Thank you again @dennisleupold @womenshealthmag for making me feel so comfortable and for taking a trip to one of my favorite places ✨💓🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Dewan (@jennadewan) στις