Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα της

11.08.2018
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα της
Η ηθοποιός μοιράστηκε, σε πρόσφατη συνέντευξη της, την ιστορία της με το σύζυγο της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον άνδρα της, Φώτη Μπενάρντος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ακόμα ερωτευμένη, εκείνη απάντησε: «Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που με εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και το βρήκα σε εκείνον. Είναι ένας πανέμορφος άντρας και μου αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο! Πρώτη φορά τον είδα πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε το My Space. Τον είδα σε φωτογραφία και έπαθα ζημιά. Μετά έμαθα ότι είναι Έλληνας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Κρατήσαμε φιλική επαφή και δεν με φλέρταρε ποτέ όσο είχαμε και οι δύο άλλες σχέσεις. Για αυτό τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Αντίστοιχα κι εκείνος εμένα. Όταν ήπιαμε καφέ, ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι. Τον είδα και είπα «αυτό τον άντρα θέλω». Αλλά δεν τον διεκδίκησα. Πιστεύω ότι, για να μπορέσεις να μείνεις με έναν άντρα, θα πρέπει να σε έχει διεκδικήσει αυτός. Εδώ δεν χωράνε φεμινισμοί. Ο άντρας σου θα πρέπει να σου έχει αποδείξει ότι είναι αρσενικό».

Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή πως με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνει οικογένεια, εκείνη είπε: «Όταν βγήκαμε πρώτη φορά έξω, πήρα την κολλητή μου και της είπα «τον βρήκα». Βέβαια μπορεί να είναι αποπροσανατολιστικό το γεγονός ότι μου άρεσε πολύ. Για αυτό δεν μπορώ να σου το πω με σιγουριά. Ωστόσο, ο έρωτας μπορεί να είναι εφήμερος. Πρέπει να έχει άλλες αξίες και ποιότητες ο άνθρωπος που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού σου. Το ότι η φλόγα παραμένει δυνατή και σκέφτομαι «μακάρι να ήμουν 25 χρόνων για να του κάνω δέκα παιδιά» οφείλεται σίγουρα στο γεγονός ότι τον θαυμάζω. Αυτό είναι βασικό σε μία σχέση. Αντίστοιχα, ο Φώτης έρχεται στις παραστάσεις και γελάει μαζί μου. Όσο του το κρατάω ζωντανό, δεν θα σταματήσει να είναι ερωτευμένος μαζί μου. Είναι κάτι σαν άγκυρα. Παλεύουμε για αυτή τη σχέση. Το να μείνεις με έναν άνθρωπο είναι η υπέρτατη υποχώρηση».

Διάβασε επίσης: Νατάσα Καλογρίδη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού