Αποκαλυπτικό: Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που έχει κάνει πλαστική η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

25.09.2018
Αποκαλυπτικό: Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που έχει κάνει πλαστική η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!
Η πανέμορφη κριτής του Greece’s Next Top Model εξομολογείται...

Τηλεοπτικά μπορεί να μας συστήνεται τώρα μέσα από το Greece’s Next Top Model αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πασίγνωστη στο εξωτερικό όπου και έχει διαπρέψει. Η μελαχρινή καλλονή που χτες βράδυ την είδαμε να διαφωνεί έντονα με τη Βίκυ Καγιά, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει τις εντυπώσεις σε ρόλο κριτή και να δίνει πάντοτε τις καλύτερες συμβουλές στα υποψήφια μοντέλα. Η εμπειρία της εξάλλου είναι τεράστια αφού εκτός από κορυφαία διεθνή Fashion Weeks που έχει περπατήσει, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας και έχει διατελέσει μούσα των Dolce & Gabbana.

Μιλώντας στο Tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μοναδική αισθητική επέμβαση που κλήθηκε να κάνει μετά από ατύχημα που είχε. Μάλιστα δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως δεν αποκλείει στο μέλλον το ενδεχόμενο του μπότοξ.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το bachelorette party και τον... τρίτο γάμο της!

Όλα όσα είπε:

«Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική».

Για τα Μπότοξ:

«Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματος μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο»

Γιώργος Μουλάς