Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα - Ζήτησε στον αέρα τη διακοπή του βίντεο!

05.12.2018
Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα - Ζήτησε στον αέρα τη διακοπή του βίντεο!
«Ελεάνα, κόψτο! Συγγνώμη που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος αλλά τι είπε;»

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις που έκανε χτες βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιωάννα Μπέλλα. Η Star Ελλάς 2018 μεταξύ άλλων ανέφερε στο Τhe2night show “ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;”». Ένα σχόλιο στο άκουσμα του οποίου η Φαίη Σκορδά άστραψε και βρόντηξε και ζήτησε από την Ελεάνα Τρυφίδου την άμεση διακοπή του.

Η Φαίη είπε: «Ελεάνα, κόψτο! Συγγνώμη που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος αλλά τι είπε; Τι είπε, παιδιά;» η Αφροδίτης Γραμμέλη της απάντησε: «Είπε ό,τι χειρότερο έχει ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε ακόμη: Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου θέλει να μας εκπροσωπήσει ξανά!

«Είναι κάτι απαράδεκτο» σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Συγγνώμη γιατί δεν το είδα χθες, δεν είχα καταλάβει τι είχε πει» και την Αφροδίτη Γραμμέλη να εξηγεί: «Είπε “Ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι σε έντονο τσακωμό;”. Αυτό είπε η Ιωάννα Μπέλλα».

«Τα βλέπετε όταν σας λέω εγώ ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο; Να υπάρχει ένα υπόβαθρο, μια παιδεία. Μετά δώστε βήμα, μετά κάντε τους ήρωες. Για δύο, τρεις μήνες ή τέσσερις» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τη Φαίη Σκορδά να συνεχίζει: «Χασκογελώντας να λέει ότι “ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;”».

«Απενοχοποιεί τη βία, τη βία στη γυναίκα. Για την οποία δίνουμε μάχες καθημερινά από το χαρτί, την τηλεόραση, τη ζωή μας. Μας βλέπουν γυναίκες κακοποιημένες αυτή τη στιγμή και φαντάζομαι έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΓΜ