Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης

16.01.2019
Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης
Με μεγάλη καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Τζώρτζης έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιανουαρίου και η είδηση του θανάτου του κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, σκορπίζοντας θλίψη τους απανταχού φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές του. Ήταν 81ός ετών.

Διάβασε επίσης: 13 θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2018 [photos]

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 και ένα χρόνο μετά έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία «Συνοικία το όνειρο». Είχε συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Βαλς με 12 θεούς». «Λάμψη» (υποδύθηκε τον αρχηγό της Αστυνομίας), «Επιθυμίες», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ενώ είχε πάρει μέρος σε θρυλικά σίριαλ, όπως ο «Αγνωστος πόλεμος» που ξεκίνησε τη μετάδοσή του το 1971, όπου πρωταγωνίστησε με την μετέπειτα σύζυγό του, Τόνια Καζιάνη, με την οποία είχαν γνωριστεί έναν χρόνο νωρίτερα στα γυρίσματα της ταινίας "Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα".

Ο έρωτάς τους είχε γίνει πρωτοσέλιδος [φωτό κάτω] ενώ οι δυο τους συμμετείχαν σε αρκετές τηλεπτικές σειρές μαζί, με τελευταία την «Τυφλόμυγα» του ANT1 το 2007.

Η φωτογραφία στη συνέχεια είναι από το 2014 και τον γάμο της κόρης τους, Ευγενίας, με τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Η κηδεία του Γιώργου Τζώρτζη θα τελεστεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στις 3:30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου.