Δούκισσα Νομικού: Η απίθανη φωτογραφία από τη βάφτισή της

17.01.2019
Δούκισσα Νομικού: Η απίθανη φωτογραφία από τη βάφτισή της
Στην αγκαλιά της μητέρας της και υπό το βλέμμα του πατέρα της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μέσω αυτών έχει ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά να μοιράζεται με τους διακτυακούς της φίλους τους 10 βασικούς στόχους που έχει βάλει για τη ζωή της για το 2019.

Με τη χθεσινή της ανάρτηση αποκάλυψε τον όγδοο φετινό της στόχο που αφορά στους γονείς της, Ούρσουλα και Νίκο Νομικό.

Με τα συγκινητικά λόγια που θα διαβάσεις παρακάτω, η Δούκισσα Νομικού εξήγησε γιατί θέλει φέτος να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί τους, ενώ εμείς θα σταθούμε και στη φωτογραφία που επέλεξε για να συνοδεύσει το ποστ.

Διάβασε επίσης: Ιδού οι άγνωστες μαμάδες 25 διάσημων Ελληνίδων [photos]

Πρόκειται για μια στιγμή από τη βάφτισή της, προφανώς, όπου η ίδια έχει "βολευτεί" στην αγκαλιά της μαμάς της ενώ και οι δυο γονείς της την κοιτάζουν με λατρεία. Ιδού:

Ο όγδοος είναι ο εξής: #Νο8 ~ Να αναζητώ την αγκάλια των γονιών μου, να βιώνω συνειδητά την αγάπη τους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πάντα ήταν και πάντα θα είναι η σταθερά μου. Θέλω να τους βλέπω ακόμη πιο συχνά, να τους εκφράζω τα συναισθήματα μου αβίαστα, γενναιόδωρα όπως ήταν και είναι και εκείνοι μαζί μου ❤ Αναλογιστείτε πόσες φορές μας τηλεφωνούν οι γονείς μας απλά για να μας ακούσουν και τους το κλείνουμε βιαστικά... Πόσες φορές μας προσκαλούν στο πατρικό μας σπίτι αλλά λόγω όλων των υποχρεώσεων μας το αναβάλλουμε... Πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί πόσο πολύ τους λατρεύουμε αλλά δεν τους το λέμε, δεν το εκφράζουμε, δεν το «φωνάζουμε» επειδή το θεωρούμε αυτονόητο, δεδομένο.. Επίσης, σκεφτείτε πόσες φορές αντιδρούμε όταν μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ακόμη μωρά... Κι όμως, γι'αυτούς είμαστε τα μωρά τους. Πάντα μας αγαπούν, πάντα έχουν υπομονή μαζί μας, πάντα μας αγκαλιάζουν τρυφερά , πάντα μας υπερασπίζονται, μας προστατεύουν και πάντα μας συγχωρούν. Στόχος μου λοιπόν είναι να τους υπενθυμίζω έμπρακτα και για πάντα πόσο πολύ τους αγαπώ και πόσο τυχερή είμαι που τους έχω, πόσο τυχερή που είναι οι γονείς μου❤🙏