Angelina Jolie για το διαζύγιο της: «Πέρασα δύσκολα»

23.10.2019
Angelina Jolie για το διαζύγιο της: «Πέρασα δύσκολα»
Ήταν από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ και από αυτά που κανείς δεν πίστευε ότι θα έφταναν στο χωρισμό. Η Angelina Jolie μίλησε πρόσφατα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά από τον χωρισμό της με τον Brad Pitt. Η ηθοποιός εξήγησε ότι της πήρε κάμποσο χρόνο για να επιστρέψει στη δουλειά, καθώς έπρεπε να είναι στο σπίτι με τα παιδιά της.

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα πιο εύκολα, είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, δεν είχα νιώσει πολύ δυνατή, υπάρχει κάτι που όταν δεν αισθάνεσαι πολύ δυνατή, πιέζεις τον εαυτό σου, είπε στη Sun με αφορμή τη νέα της ταινία. «Όλοι έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας, είναι πολύ παρόμοιες με τον χαρακτήρα μου στο Maleficent, η δύναμή μου πηγάζει από τα παιδιά μου. Δεν δούλευα, τα παιδιά με χρειάζονταν στο σπίτι».

Διάβασε και αυτό: Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]

Η Jolie στη συνέχεια εξήγησε ότι τα παιδιά της ήταν αυτά που κατάφεραν να τη βγάλουν από τις πιο δύσκολες στιγμές της.

«Όποιος είναι γονέας ξέρει ότι υπάρχει μια δύναμη μέσα του που μεγαλώνει όταν πρέπει να επιβιώσει για να είναι δυνατός για τα παιδιά του και πρέπει να τα καταφέρει».

Η Jolie χώρισε με τον Pitt το 2016 αφού ήταν μαζί για μια δεκαετία και παντρεμένοι για δύο χρόνια. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά μαζί. Τους Knox, Vivienne, Pax, Shilo, Zahara και Maddox.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jolie μιλάει για το διαζύγιό της. Η ηθοποιός είχε ξαναμιλήσει για το χωρισμό της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC News το 2017.

«Όλη οικογένειά μου έχει περάσει από μια δύσκολη εποχή. Κάνω focus στα παιδιά μου, τα παιδιά μας και εστιάζω στο να βρίσκουμε τον δρόμο. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα μια οικογένεια και έτσι πορεύομαι. Μέσα από αυτό το νέο δρόμο θέλω να είμαι σίγουρη ότι αυτό κάπως μας κάνει πιο δυνατούς και μας φέρνει πιο κοντά» ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρόσφατη συνέντευξη της.