Demi Moore: Ποζάρει σε στιλ Baywatch με ένα καυτό κόκκινο μαγιό

29.08.2021
Demi Moore: Ποζάρει σε στιλ Baywatch με ένα καυτό κόκκινο μαγιό
Οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού είναι εδώ και θέλουμε να απολαύσουμε κάθε τελευταίο λεπτό! Όπως και εμείς, πολλοί celebrities απολαμβάνουν τη λάμψη των τελευταίων ημερών της θερινής σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της Demi Moore. Η ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα στο Instagram μια εκπληκτική φωτογραφία της με ένα κόκκινο μαγιό, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Andie's Swimwear!

Στην πανέμορφη φωτογραφία, η Demi Moore μετέφερε εντελώς την εσωτερική της Baywatch ομορφιά. Η ηθοποιός πόζαρε ακουμπώντας στον τοίχο και γέρνοντας το σώμα της προς τα εμπρός – σουφρώνοντας ελαφρά τα χείλη της. Το λαμπερό ζεστό φως αναδείκνυε το πρόσωπο και τα μακριά μαύρα μαλλιά της ηθοποιού και το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της ταίριαζε γάντι. Η λεζάντα στην ανάρτησή της τα είπε όλα. «Κόκκινο καυτό καλοκαίρι», έγραψε η Moore κάτω από τη φωτογραφία.

Demi Moore: Σε καμπάνια μαγιό μαζί με τις κόρες της - Το αγαπημένο της σχέδιο λέγεται "Σαντορίνη" [photos]

Φαίνεται ότι η Moore απολαμβάνει πραγματικά την καλοκαιρινή περίοδο και πολλά από τα post της έχουν να κάνουν με τη συνεργασία της με τη σειρά Andie's Swimwear. Τον Ιούλιο, η ηθοποιός και οι τρεις κόρες της - Tallulah, Scout και Rumer Willis - πόζαραν για την νέα καμπάνια της μάρκας. Και οι τέσσερις γυναίκες φαίνονταν υπέροχες και η ομοιότητά τους ήταν απίστευτη.

Ακόμα και μετά τις φωτογραφίες της καμπάνιας, η Moore συνέχιζε να ανεβάζει φωτογραφίες της με τα μαγιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στα μέσα Ιουλίου, η Μoore έκανε διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασε ένα άλλο μαγιό που λάτρεψε. Ξετρελάθηκε με το Santorini top και το κάτω μέρος του μπικίνι σε μαύρο χρώμα και μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαμε να ποζάρει στον καθρέφτη σαν 20 χρονών. Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ να βλέπουμε την 58χρονη Moore να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και να μας εμπνέει με τα μαγιό της! Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει τις υπέροχες φωτογραφίες και την επόμενη σεζόν.