Από τα γήπεδα στα πλατό

09.04.2009
Διαπρέπουν εδώ και χρόνια στα γήπεδα τόσο με τις ομάδες τους όσο και με την Εθνική Ελλάδος. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δείξουν το ταλέντο τους και στην τηλεόραση, αφού οι επιτελείς του ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους βάλουν να παίξουν... μπάλα στο στούντιο, σε ρόλο παρουσιαστή, παρακαλώ!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Διαπρέπουν εδώ και χρόνια στα γήπεδα τόσο με τις ομάδες τους όσο και με την Εθνική Ελλάδος. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δείξουν το ταλέντο τους και στην τηλεόραση, αφού οι επιτελείς του ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους βάλουν να παίξουν... μπάλα στο στούντιο, σε ρόλο παρουσιαστή, παρακαλώ! Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει το ποδόσφαιρο σαν σήμα κατατεθέν της, αφού για πρώτη φορά όλες οι διοργανώσεις του δημοφιλούς αθλήματος θα προβάλλονται από τα ιδιωτικά κανάλια και όχι μόνο από τη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό από τη μια πλευρά έχει τα καλά του, έχει όμως και τα αρνητικά του.

Στα καλά του μπορούμε να συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι συγκεντρώνει μεγάλη τηλεθέαση, από την άλλη όμως χάνονται τα γυναικεία κοινά, καθώς δεν μπορεί να τα καθηλώσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπροστά στην οθόνη. Ένας ωραίος ποδοσφαιριστής, όμως;

Εδώ το πράγμα αλλάζει, αφού οι γόητες των γηπέδων έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το γυναικείο ενδιαφέρον και να αποκτήσουν πολλές θαυμάστριες. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και αυτή τη στιγμή ψάχνουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή και του speaker στους αγώνες που θα μεταδώσει ο σταθμός.

Τα ονόματα που συζητήθηκαν
Πολλά είναι τα πρόσωπα που... έπεσαν στο τραπέζι για αυτή τη θέση. Ο μελλοντικός παρουσιαστής πρέπει να συγκεντρώνει ένα πακέτο προσόντων, πέρα από το να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα γήπεδα. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει εμφάνιση, καλή γνώση του ποδοσφαίρου και της ορολογίας του, αλλά και σωστή χρήση των ελληνικών. Αυτό που γενικότερα λέμε «να τα λέει». Στο θέμα της εμφάνισης τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα, καθώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούνται εμφανίσιμοι. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει στο «να τα λέει», τότε σαφώς οι υποψήφιοι μειώνονται αισθητά. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, τα δύο επικρατέστερα ονόματα που θα κληθούν να βάλουν... γκολ και στα πλατό είναι αυτά του Αντώνη Νικοπολίδη και του Στέλιου Γιαννακόπουλου, αφού θεωρούνται ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις και το θέμα πλέον είναι κατά πόσο εκείνοι θέλουν να αφήσουν τα γήπεδα, να γυρίσουν νέα σελίδα στα επαγγελματικά τους και να ασχοληθούν με την τηλεόραση.