Η Μαράια Κάρεϊ σωριάστηκε στη σκηνή

28.09.2010
Ένα... εργατικό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας της το Σάββατο η διάσημη τραγουδίστρια αφού έφαγε μια ωραιότατη τουμπίτσα επί σκηνής. Ευτυχώς όμως, η πτώση δεν ήταν σπουδαία.


Ένα... εργατικό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας της το Σάββατο η διάσημη τραγουδίστρια αφού έφαγε μια ωραιότατη τουμπίτσα επί σκηνής. Ευτυχώς όμως, η πτώση δεν ήταν σπουδαία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) τραγουδούσε την επιτυχία της "Make It Happen" όταν γλίστρησε και έπεσε φαρδιά πλατιά στη σκηνή.

Η συναυλία που έγινε στη Σιγκαπούρη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Φόρμουλα 1, συνεχίστηκε κανονικά με τη 40χρονη ντίβα να αστειεύεται λέγοντας "Το έκανα επίτηδες, ήταν φιγούρα".

Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις σηκώθηκε όμως είναι να ζητήσει ?ενώ τραγουδούσε- από τη βοηθό της να βγάλει στα παπούτσια της, αφού τα πανύψηλα τακούνια της δεν βοηθούσαν καθόλου την κατάσταση.

Κατά τα άλλα, η Μαράια είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον παρουσιαστή του "Αμερική έχεις ταλέντο", Νικ Κάνον (Nick Cannon) και από την πρώτη στιγμή, το γεγονός συνοδεύουν μονίμως έντονες φήμες για εγκυμοσύνη της Κάρεϊ, φήμες όμως που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ.

Ως προς τα επαγγελματικά της η Μαράια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της τον Νοέμβριο, 16 χρόνια μετά το πρώτο της.

Όσο για τα "εργατικά ατυχήματα", η Κάρεϊ δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει προσγειωθεί ανώμαλα σε ζωντανή μετάδοση. Την αρχή έκανε ο Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) με την τούμπα που είχε φάει τον περασμένο Ιούλιο στο μουσικό φεστιβάλ "T4 On the Beach".

Τον Νοέμβριο ακολούθησε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), όταν έσκασε κάτω φαρδιά πλατιά τραγουδώντας στην απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου, η εκκεντρική Lady Gaga γλίστρησε πάνω στα δεκαπεντάποντα μποτάκια της με αποτέλεσμα να πέσει με τον πισινό πάνω στη σκηνή σε συναυλία της στον Καναδά.

Σε εμφάνισή της στη Φλοριανόπολη της Βραζιλιας, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) προσγειώθηκε στους διάσημους γλουτούς της στρίβοντας μάλλον απότομα, καθώς τραγουδούσε την επιτυχία της "Irreplaceable".

Και τέλος, ύστερα από επικίνδυνη βουτιά, η Πινκ (Pink) κατέληξε στο νοσοκομείο. Λίγη προσοχή βρε παιδιά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα