Βανδή: Την σνόμπαρε η Σολωμού;

06.05.2010
Τις προηγούμενες μέρες διαβάζαμε κι ακούγαμε ότι η Μαρία Σολωμού έριξε μία ωραιότατη και... γευστικότατη «χυλόπιτα» στην Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα
Τις προηγούμενες μέρες διαβάζαμε κι ακούγαμε ότι η Μαρία Σολωμού έριξε μία ωραιότατη και... γευστικότατη «χυλόπιτα» στην Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, συνεργάτες της Βανδή πλησίασαν την ηθοποιό και της ζήτησαν να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ της αοιδού, «Κορίτσι πράμα».

Αλλά η Σολωμού μία που άκουσε την πρόταση και μία που είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Κάποιοι πήραν την άρνηση της ως σνομπάρισμα στην Βανδή, αλλά η Σολωμού αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αρνείται κατηγορηματικά ότι σνόμπαρε την Δέσποινα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να πάρει μέρος στο βίντεο κλιπ, διότι αυτή την περίοδο μία τέτοια δουλειά δεν είναι στα σχέδια της.

Και δεν έχει λόγο να το κάνει. Κι αν το μυαλό σου πηγαίνει την εποχή που η Σολωμού πρωταγωνιστούσε στο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου, «Φοβάμαι πως» η ίδια έχει την απάντηση. Τότε έκανε το κλιπ, αφού μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή.