Η τρομακτική «ζωντανή Μπάρμπι» στην 1η της φωτογράφηση

12.11.2012
Έχουμε δει και έχουμε δει παράξενα, περίεργα, και τρομακτικά σε αυτό τον κόσμο! Μέσα σε αυτά σίγουρα συμπεριλαμβάνεται η Βαλέρια Λουκιάνοβα (Valeria Lukyanova), η λεγόμενη "ζωντανή Μπάρμπι". Το 21χρονο μοντέλο από την Ουκρανία έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της - και από το χέρι του πλαστικού της χειρουργού της- για να γίνει η πρώτη ζωντανή κούκλα Μπάρμπι. Το αψεγάδιαστο πρόσωπο με τη λεπτή μύτη, τα τεράστια γαλάζια μάτια, ακόμα και οι αναλογίες της - εξαιρετικά λεπτή μέση και μεγάλο στήθος - θυμίζουν την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων... σε σημείο που τρομάζει κανείς να τη βλέπει να ποζάρει! Το περιοδικό V έφερε την Λουκιάνοβα από την Ουκρανία στη Νέα Υόρκη, και την άφησε έρμαιο στο φωτογραφικό φακό του Σεμπαστιάν Φαένα (Sebastian Faena). Τι λέει η ίδια η ... κούκλα, για όσους την αμφισβητούν και τη θεωρούν διαταραγμένη προσωπικότητα; «Είμαι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, και εκείνοι πιστεύουν ότι την έχουν κάνει χειρουργοί και ηλεκτρονικοί υπολογιστές... Δεν τους παίρνω σοβαρά. Με κολακεύουν! Τα έχει αυτά η επιτυχία. Είμαι χαρούμενη που τους φαίνομαι εξωπραγματική. Σημαίνει ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου.» Χ.Τ.

Έχουμε δει και έχουμε δει παράξενα, περίεργα, και τρομακτικά σε αυτό τον κόσμο! Μέσα σε αυτά σίγουρα συμπεριλαμβάνεται η Βαλέρια Λουκιάνοβα (Valeria Lukyanova), η λεγόμενη "ζωντανή Μπάρμπι". Το 21χρονο μοντέλο από την Ουκρανία έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της - και από το χέρι του πλαστικού της χειρουργού της- για να γίνει η πρώτη ζωντανή κούκλα Μπάρμπι.

Το αψεγάδιαστο πρόσωπο με τη λεπτή μύτη, τα τεράστια γαλάζια μάτια, ακόμα και οι αναλογίες της - εξαιρετικά λεπτή μέση και μεγάλο στήθος - θυμίζουν την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων... σε σημείο που τρομάζει κανείς να τη βλέπει να ποζάρει! Το περιοδικό V έφερε την Λουκιάνοβα από την Ουκρανία στη Νέα Υόρκη, και την άφησε έρμαιο στο φωτογραφικό φακό του Σεμπαστιάν Φαένα (Sebastian Faena).

Τι λέει η ίδια η ... κούκλα, για όσους την αμφισβητούν και τη θεωρούν διαταραγμένη προσωπικότητα; «Είμαι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, και εκείνοι πιστεύουν ότι την έχουν κάνει χειρουργοί και ηλεκτρονικοί υπολογιστές... Δεν τους παίρνω σοβαρά. Με κολακεύουν! Τα έχει αυτά η επιτυχία. Είμαι χαρούμενη που τους φαίνομαι εξωπραγματική. Σημαίνει ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου.»

Χ.Τ.