«Σφάζουν» οι νέοι κοιλιακοί της Maria Menounos

19.11.2012
Είναι γυμνασμένη και το χαίρεται! Το Μαράκι μας παρουσίασε το υπέροχο σώμα της σε μια σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Men’s Fitness. Εκεί η 34χρονη Ελληνο-αμερικανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) μάς έδειξε όχι μόνο τους τέλειους κοιλιακούς της, αλλά και τις γνώσεις της για το αντίθετο φύλο. Η πολυσχιδής τηλεπερσόνα έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να φέρεται η σωστή γυναίκα, αλλά και για το ποιος είναι ο άντρας «ο σωστός ο πρόστυχος»... «Πρέπει να δουλεύετε τόσο σκληρά στο να μας χαρίσετε ηδονή, όσο θέλετε εμείς να σας το ανταποδώσουμε». «Μας αρέσει ως γυναίκες που και που να μας ρομαντζάρετε και να μας αποπλανείτε».

Είναι γυμνασμένη και το χαίρεται! Το Μαράκι μας παρουσίασε το υπέροχο σώμα της σε μια σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Men’s Fitness. Εκεί η 34χρονη Ελληνο-αμερικανίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) μάς έδειξε όχι μόνο τους τέλειους κοιλιακούς της, αλλά και τις γνώσεις της για το αντίθετο φύλο.

Η πολυσχιδής τηλεπερσόνα έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να φέρεται η σωστή γυναίκα, αλλά και για το ποιος είναι ο άντρας «ο σωστός ο πρόστυχος»...

«Πρέπει να δουλεύετε τόσο σκληρά στο να μας χαρίσετε ηδονή, όσο θέλετε εμείς να σας το ανταποδώσουμε».

«Μας αρέσει ως γυναίκες που και που να μας ρομαντζάρετε και να μας αποπλανείτε».