Παλιά, καλή... γυμνή Νικολέττα Ράλλη!

26.11.2012
Έφυγε από το Dancing και μια στεναχώρια την πήραμε! Η Νικολέττα Ράλλη και ο παρτενέρ της Yuri, παρά το ότι χόρεψαν το αισθησιακό κομμάτι «My heart belongs to daddy», ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing with the Stars 3. Mόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα, αλλά έχω μια χαρά γιατί όταν χορεύαμε ρούμπα με έβαζε να τον χαστουκίζω, οπότε γλιτώνουμε όλο αυτό. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά θα συνεχίσω το χορό». Εμείς θα λέγαμε να συνεχίσει τις σέξι φωτογραφήσεις γιατί από κορμί σκίζει το κορίτσι!

Έφυγε από το Dancing και μια στεναχώρια την πήραμε! Η Νικολέττα Ράλλη και ο παρτενέρ της Yuri, παρά το ότι χόρεψαν το αισθησιακό κομμάτι «My heart belongs to daddy», ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing with the Stars 3.
Mόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα, αλλά έχω μια χαρά γιατί όταν χορεύαμε ρούμπα με έβαζε να τον χαστουκίζω, οπότε γλιτώνουμε όλο αυτό. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά θα συνεχίσω το χορό». Εμείς θα λέγαμε να συνεχίσει τις σέξι φωτογραφήσεις γιατί από κορμί σκίζει το κορίτσι!