Ντορέττα, η κορμάρα του Dancing το «σήκωσε»

27.11.2012
Δικαιωματικά κατείχε τον τίτλο της πιο σέξι γυμνασμένης στα πλατώ του Dancing with the Stars. Η 32χρονη Ντορέττα Παπαδημητρίου, μανούλα δύο παιδιών - με κοιλιακούς που σκοτώνουν - χόρεψε με πάθος στο σόου και πήρε και το πρώτο βραβείο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό! Η Ντορέτα έχει σπουδάσει στο Πολιτικό Τμήμα Νομικής Αθηνών και υπήρξε πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική. Το 2002 φοίτησε στην υποκριτική σχολή Ιασμός. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιούς.

Δικαιωματικά κατείχε τον τίτλο της πιο σέξι γυμνασμένης στα πλατώ του Dancing with the Stars. Η 32χρονη Ντορέττα Παπαδημητρίου, μανούλα δύο παιδιών - με κοιλιακούς που σκοτώνουν - χόρεψε με πάθος στο σόου και πήρε και το πρώτο βραβείο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό!

Η Ντορέτα έχει σπουδάσει στο Πολιτικό Τμήμα Νομικής Αθηνών και υπήρξε πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική. Το 2002 φοίτησε στην υποκριτική σχολή Ιασμός. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιούς.