Σέξι πόζες στο πιο καυτό "ρετιρέ"

27.11.2012
Τι να πει κανείς για τη Βίβλο των πιο Ερωτικών Γυναικών του πλανήτη... Το αντίπαλο δέος του Playboy, το περιοδικό Penthouse, που σημαίνει «Ρετιρέ», δημοσίευσε για άλλη μια χρονιά το "σέξι και όποιος αντέξει" Ημερολόγιό του. Ιδού πέντε από τους πιο σέξι μήνες του χρόνου. Αναφορικά με το περιοδικό, να θυμίσουμε ότι το Penthouse ίδρυσε ο Μπομπ Γκουτσιόνε (αγγλ. Bob Guccione) το 1965. Συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφήσεις μοντέλων, οι όποιες στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 εξελίχθηκαν σε πορνογραφικές. Αν και ο Γκουτσιόνε είναι Αμερικανός, η ίδρυση και πρώτη έκδοση του περιοδικού έγινε στην Αγγλία, σύντομα όμως άρχισε να πωλείται και στις Η.Π.Α. Στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α. Το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους (το κορίτσι του μήνα) αποκαλείται «Penthouse Pet» κατά τον ίδιο τρόπο που το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους του Playboy ονομάζεται Playmate.

Τι να πει κανείς για τη Βίβλο των πιο Ερωτικών Γυναικών του πλανήτη... Το αντίπαλο δέος του Playboy, το περιοδικό Penthouse, που σημαίνει «Ρετιρέ», δημοσίευσε για άλλη μια χρονιά το "σέξι και όποιος αντέξει" Ημερολόγιό του. Ιδού πέντε από τους πιο σέξι μήνες του χρόνου.

Αναφορικά με το περιοδικό, να θυμίσουμε ότι το Penthouse ίδρυσε ο Μπομπ Γκουτσιόνε (αγγλ. Bob Guccione) το 1965. Συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφήσεις μοντέλων, οι όποιες στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 εξελίχθηκαν σε πορνογραφικές. Αν και ο Γκουτσιόνε είναι Αμερικανός, η ίδρυση και πρώτη έκδοση του περιοδικού έγινε στην Αγγλία, σύντομα όμως άρχισε να πωλείται και στις Η.Π.Α. Στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α.

Το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους (το κορίτσι του μήνα) αποκαλείται «Penthouse Pet» κατά τον ίδιο τρόπο που το κεντρικό μοντέλο κάθε τεύχους του Playboy ονομάζεται Playmate.