Βρήκαμε γιατί δέρνονται οι άντρες της Χάλι Μπέρι!

29.11.2012
Όχι έναν, αλλά εννέα λόγους βρήκαμε για να πλακώνονται στο ξύλο οι άντρες της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Χάλι Μπέρι (Halle Berry). Πρόκειται φυσικά για εννέα θανατηφόρα σέξι πόζες, που καταδεικνύουν τα σωματικά χαρίσματα της ηθοποιού, που αν και 45άρα είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του Χόλιγουντ. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), και ο νυν της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez), είχαν έναν άγριο τσακωμό όταν ο πρώτος επέστρεφε την κόρη του, Νάλα, στο σπίτι του δεύτερου (όπου μένει η μικρή μαζί με τη μαμά της). Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο Ομπρί κατάντησε έτσι... Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τις έφαγε επίσης, αλλά φαίνεται ότι ήταν ο νικητής!

Όχι έναν, αλλά εννέα λόγους βρήκαμε για να πλακώνονται στο ξύλο οι άντρες της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Χάλι Μπέρι (Halle Berry). Πρόκειται φυσικά για εννέα θανατηφόρα σέξι πόζες, που καταδεικνύουν τα σωματικά χαρίσματα της ηθοποιού, που αν και 45άρα είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του Χόλιγουντ.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), και ο νυν της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez), είχαν έναν άγριο τσακωμό όταν ο πρώτος επέστρεφε την κόρη του, Νάλα, στο σπίτι του δεύτερου (όπου μένει η μικρή μαζί με τη μαμά της).

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο Ομπρί κατάντησε έτσι...

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τις έφαγε επίσης, αλλά φαίνεται ότι ήταν ο νικητής!