Γυμνές επικύψεις και άφησε τις τύψεις...

06.12.2012
Ο Θηλυκός Ταρζάν της Αργεντινής επιστρέφει με νέα φωτογράφηση κόλαφο. Αυτή η κοπελάρα είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην πατρίδα της, η οποία φημίζεται για τα χαλαρά της ήθη και τις "πλαστικά" ενισχυμένες τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα. Μια γυμνή φωτογράφησή της με τον 16χρονο αδερφό της σε διάφορες ιδιαίτερες πόζες, σκανδάλισε τους συμπατριώτες της, αλλά την έκανε και διάσημη! Η 21χρονη Νοέλια Ρίος (Noelia Rios) - την οποία γνωρίσαμε και σε ιδιαίτερη φωτογράφηση με μια μπανάνα - φωτογραφίζεται ξανά πάνω σε έναν καναπέ με γούνινο ριχτάρι στο χρώμα του δέρματος. Η έκφυλη Νοέλια, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, κάποτε επέμενε σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι είναι παρθένα ... ελπίζουμε όχι πια, γιατί καταντάει αστείο!!! Η Νοέλια Ρίος είναι η μία από τις Δύο κορμάρες, ένα κρεβάτι, και ό,τι προκύψει!

Ο Θηλυκός Ταρζάν της Αργεντινής επιστρέφει με νέα φωτογράφηση κόλαφο. Αυτή η κοπελάρα είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην πατρίδα της, η οποία φημίζεται για τα χαλαρά της ήθη και τις "πλαστικά" ενισχυμένες τηλεπαρουσιάστριες και μοντέλα. Μια γυμνή φωτογράφησή της με τον 16χρονο αδερφό της σε διάφορες ιδιαίτερες πόζες, σκανδάλισε τους συμπατριώτες της, αλλά την έκανε και διάσημη!

Η 21χρονη Νοέλια Ρίος (Noelia Rios) - την οποία γνωρίσαμε και σε ιδιαίτερη φωτογράφηση με μια μπανάνα - φωτογραφίζεται ξανά πάνω σε έναν καναπέ με γούνινο ριχτάρι στο χρώμα του δέρματος. Η έκφυλη Νοέλια, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, κάποτε επέμενε σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι είναι παρθένα ... ελπίζουμε όχι πια, γιατί καταντάει αστείο!!!

Η Νοέλια Ρίος είναι η μία από τις Δύο κορμάρες, ένα κρεβάτι, και ό,τι προκύψει!