Η πιο ποθητή 22χρονη του πλανήτη

12.12.2012
Οι χρήστες του AskMen.com ψήφισαν την πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο και νικήτρια αναδείχτηκε η πρωταγωνίστρια της ταινίας Hunger Game («Παιχνίδι Πείνας»), Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence). Το ανδρικό διαδικτυακό περιοδικό με 2,4 (!) εκατομμύρια ψήφους συνολικά εκτόξευσε στην κορυφή την μόλις 22 ετών ηθοποιό, λόγω της φρεσκάδας και σεμνότητας του παρουσιαστικού της. Να θυμίσουμε ότι η Λόρενς έχει δεσμό με τον συνομήλικο συνάδελφό της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) από το 2011 - όταν και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: First Class». Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Μίλα Κούνις (Mila Kunis), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Ριάνα (Rihanna) και η Έμα Στόουν (Emma Stone). Η περσινή νικήτρια, Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) βρέθηκε στη 12η θέση!

Οι χρήστες του AskMen.com ψήφισαν την πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο και νικήτρια αναδείχτηκε η πρωταγωνίστρια της ταινίας Hunger Game («Παιχνίδι Πείνας»), Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence).

Το ανδρικό διαδικτυακό περιοδικό με 2,4 (!) εκατομμύρια ψήφους συνολικά εκτόξευσε στην κορυφή την μόλις 22 ετών ηθοποιό, λόγω της φρεσκάδας και σεμνότητας του παρουσιαστικού της.

Να θυμίσουμε ότι η Λόρενς έχει δεσμό με τον συνομήλικο συνάδελφό της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) από το 2011 - όταν και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: First Class».

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Μίλα Κούνις (Mila Kunis), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Ριάνα (Rihanna) και η Έμα Στόουν (Emma Stone). Η περσινή νικήτρια, Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) βρέθηκε στη 12η θέση!