Μυκονιάτισσα με στέμμα μάς το έκοψε το αίμα

28.08.2013
Φωτιά έβαλε στην ήδη «αναμμένη» Μύκονο η Μις Πορτογαλία Katarina Sikiniotis! Και αν το επώνυμο της σας παραπέμπει σε κάτιτις ελληνικό είναι γιατί ο πατέρας της είναι ένας βέρος Μυκονιάτης που στα νιάτα του ερωτεύτηκε μία Πορτογαλίδα. Καρπός του έρωτά τους η Κατερίνα που σήμερα είναι 18 ετών, φοιτήτρια της νομικής και πλέον διάσημο μοντέλο. Στα 16 της η Κατερίνα ξεκίνησε το μόντελινγκ και φέτος απέσπασε τον τίτλο της η «Μις Πορτογαλία» (Miss República Portuguesa 2013). Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε το φετινό καλοκαίρι στην Ψαρρού, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένων με την κορμάρα της.

Φωτιά έβαλε στην ήδη «αναμμένη» Μύκονο η Μις Πορτογαλία Katarina Sikiniotis! Και αν το επώνυμο της σας παραπέμπει σε κάτιτις ελληνικό είναι γιατί ο πατέρας της είναι ένας βέρος Μυκονιάτης που στα νιάτα του ερωτεύτηκε μία Πορτογαλίδα. Καρπός του έρωτά τους η Κατερίνα που σήμερα είναι 18 ετών, φοιτήτρια της νομικής και πλέον διάσημο μοντέλο. Στα 16 της η Κατερίνα ξεκίνησε το μόντελινγκ και φέτος απέσπασε τον τίτλο της η «Μις Πορτογαλία» (Miss República Portuguesa 2013).

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε το φετινό καλοκαίρι στην Ψαρρού, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένων με την κορμάρα της.