Η Πίπη Φακιδομύτη σε σκληρό πορνό (έλεος πια)

29.08.2013
Σε σκληρό πορνό πρωταγωνιστεί η Πίπη Φακιδομύτη, Τάμι Έριν (Tami Erin). Το αλλοτινό συμπαθητικό και αθώο κοριτσάκι με τις φακίδες είναι το πρόσωπο των ημερών στην Αμερική, μετά τη διαρροή σεξοταινίας που μάλιστα πωλούνταν σε διάφορα σημεία της χώρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΤMZ, η 39χρονη πλέον Τάμι πρωταγωνιστεί άθελά της σε πορνοταινία, έχοντας πέσει μάλλον θύμα κάποιου πρώην εραστή της που θέλησε να την εκδικηθεί. Η ηθοποιός δηλώνει εξοργισμένη και κατηγορεί ευθέως τον πρώην της πως άφησε να διαρρεύσει το εν λόγω βίντεο. Σ΄αυτό το πρόσωπο του ερωτικού της συντρόφου δεν φαίνεται, ενώ η κυκλοφορία του απαγορεύτηκε άμεσα.

Σε σκληρό πορνό πρωταγωνιστεί η Πίπη Φακιδομύτη, Τάμι Έριν (Tami Erin). Το αλλοτινό συμπαθητικό και αθώο κοριτσάκι με τις φακίδες είναι το πρόσωπο των ημερών στην Αμερική, μετά τη διαρροή σεξοταινίας που μάλιστα πωλούνταν σε διάφορα σημεία της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΤMZ, η 39χρονη πλέον Τάμι πρωταγωνιστεί άθελά της σε πορνοταινία, έχοντας πέσει μάλλον θύμα κάποιου πρώην εραστή της που θέλησε να την εκδικηθεί. Η ηθοποιός δηλώνει εξοργισμένη και κατηγορεί ευθέως τον πρώην της πως άφησε να διαρρεύσει το εν λόγω βίντεο.

Σ΄αυτό το πρόσωπο του ερωτικού της συντρόφου δεν φαίνεται, ενώ η κυκλοφορία του απαγορεύτηκε άμεσα.