Η Αλίσα Μιλάνο σε κολασμένες πόζες

06.09.2013
Μετά το sex tape που διέρρευσε στο ίντερνετ, είπαμε να κάνουμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) και στις σέξι πόζες της. Η 40χρονη αμερικανίδα ηθοποιός της οποίας η φήμη εδραιώθηκε με τον ρόλο της Samantha Micelli στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ABC "Who's the boss?" και εκτοξεύτηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φοίβη Χάλιγουελ στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Οι Μάγισσες", έγραψε σοκαρισμένη στους 2,5 εκατομμύρια θαυμαστές της ιστοσελίδας της «Η σεξοταινία μου διέρρευσε στο διαδίκτυο.Δεν ξέρω τι να πω. Θα ποστάρω μόνη μου το link για να μπορέσω να ελέγξω την κατάσταση». Για την ιστορία, το βίντεο που διέρρευσε είχε και πολιτικές αποχρώσεις, καθώς κάποια στιγμή, η κάμερα «έφυγε» από τα σεντόνια και στράφηκε προς την τηλεόραση όπου ένας δημοσιογράφος ανέλυε την φλέγουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Μετά το sex tape που διέρρευσε στο ίντερνετ, είπαμε να κάνουμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) και στις σέξι πόζες της.
Η 40χρονη αμερικανίδα ηθοποιός της οποίας η φήμη εδραιώθηκε με τον ρόλο της Samantha Micelli στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ABC "Who's the boss?" και εκτοξεύτηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φοίβη Χάλιγουελ στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Οι Μάγισσες", έγραψε σοκαρισμένη στους 2,5 εκατομμύρια θαυμαστές της ιστοσελίδας της «Η σεξοταινία μου διέρρευσε στο διαδίκτυο.Δεν ξέρω τι να πω. Θα ποστάρω μόνη μου το link για να μπορέσω να ελέγξω την κατάσταση». Για την ιστορία, το βίντεο που διέρρευσε είχε και πολιτικές αποχρώσεις, καθώς κάποια στιγμή, η κάμερα «έφυγε» από τα σεντόνια και στράφηκε προς την τηλεόραση όπου ένας δημοσιογράφος ανέλυε την φλέγουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή.