Γουίλιαμ & Κέιτ: Αποκαλύψεις για την πρώτη γνωριμία

19.09.2013
Μία διαφορετική εκδοχή για το που και το πότε γνωρίστηκε το δημοφιλές πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας παρουσιάζει νέο βιβλίο.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και χρόνια, η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους όπου φοιτούσαν και οι δύο –και όπου η νυν δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν πήγε καθόλου τυχαία, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Τώρα, η Κέιτι Νίκολ (Katie Nicholl) που έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "Κέιτ: η μέλλουσα βασίλισσα", στο οποίο αποκάλυπτε μάλιστα πώς οι Μίντλετον "τύλιξαν" τον πρίγκιπα, επανέρχεται, καθώς ανακάλυψε νέα στοιχεία για την αρχή του παραμυθιού.

Μιλώντας σε συμφοιτητές της 31χρονης δούκισσας η συγγραφέας έμαθε ότι η γνωριμία με τον Γουίλιαμ είχε γίνει πριν βρεθούν στο ίδιο πανεπιστήμιο.

"Μιλούσα με κάποιους φίλους της Κέιτ στο Κολέγιο Μάρλμπορο, όπου πήγε πριν το Σεντ Άντριους και μου είπαν ότι δεν τον γνώρισε εκεί. Τον είχε γνωρίσει πριν πάει στο πανεπιστήμιο, μέσω κάποιων φίλων που ήξεραν και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι", εξήγησε η Νίκολ, ξεδιπλώνοντας μια άλλη πτυχή στο πότε ακριβώς ερωτεύτηκαν οι δύο νέοι.

Η συνέχεια, λίγο πολύ γνωστή: η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έγιναν φίλοι, μετά συγκάτοικοι και η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2004. Ύστερα από έναν σύντομο χωρισμό το 2007, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και στις 22 Ιουλίου φέτος υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Γεώργιο του Κέιμπριτζ.

Ζ. Κ.