Λιζ Χάρλεϊ: Γιατί χώρισε τον Αυστραλό της;

23.09.2013
Η είδηση για τον χωρισμό του μέχρι πρότινος τρελά ερωτευμένου διάσημου ζεύγους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τι τους έφερε, όμως, ως εκεί;

Η γνωριμία της Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) με τον Αυστραλό άσσο του κρίκετ Σέιν Γουορν (Shane Warne) στάθηκε αρκετή ώστε να διαλύσει τον γάμο της με τον Ινδό επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar), το 2010.

Λίγο καιρό αφού η νέα σχέση επιβεβαιώθηκε ανακοινώθηκαν επίσημα και το διαζύγιο του Γουορν από τη σύζυγό του Σιμόν (Simone) με την οποία έχουν μαζί τρία παιδιά, και η οποία γνώριζε ότι έχει σύζυγο μπερμπάντη και τον είχε δεχτεί ξανά πίσω ύστερα από άλλες κουτσουκέλες.

Αυτή τη φορά βέβαια, τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί η άλλη γυναίκα ήταν η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, και ο Σέιν στο μεταξύ της είχε κάνει πρόταση γάμου –με δαχτυλίδι σαν αυτό της πριγκίπισσας Κέιτ μάλιστα.

Κι όμως, να που κάτι πήγε στραβά και "πλάκωσαν" και τα σύννεφα στον… παράδεισο.

"Η Λιζ πίστευε ότι είχε βρει τον πρίγκιπά της", μεταφέρουν φίλοι της σταρ, η οποία λέγεται ότι τον "έστειλε" τον Αυστραλό γιατί όλα καλά με τις αγάπες και τα λουλούδια, όμως ημερομηνία δεν όριζε. Και η Λιζ δεν τα σηκώνει αυτά. Έβγαλε το μονόπετρο, σταμάτησε να τον αναφέρει και στο Twitter και έφυγε.

"Άρχισε να αναρωτιέται αν ο Σέιν την αγάπησε ποτέ… Νιώθει μεγάλη απογοήτευση. Εκείνος θα μπορούσε να είχε σώσει την όλη ιστορία ορίζοντας απλά μια ημερομηνία", συνεχίζουν οι πηγές, την ίδια στιγμή που οι κακές γλώσσες θέλουν τις επισκέψεις του Γουορν στην "πιστή" πρώην σύζυγο να έχουν αυξηθεί κατά πολύ και ύποπτα τον τελευταίο καιρό.

Ζ. Κ.