Γουίλιαμ & Κέιτ: δες το κρεβάτι τους

04.10.2013
Η μετακόμιση στο παλάτι πραγματοποιήθηκε όμως η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν ήταν ευχαριστημένη μέχρι να κοιμηθεί στο αγαπημένο της στρώμα.

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) έφυγαν με βαριά καρδιά από την εξοχική κατοικία του Άνγκλεσεϊ που στέγασε τον έρωτά τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι, έζησαν πολύ ευτυχισμένοι στην εξοχή ενώ το σπίτι αυτό το είχαν αγαπήσει πολύ. Ειδικά το εντυπωσιακό και ιδιαίτερα άνετο κρεβάτι που υπήρχε στο δωμάτιό τους.

Όλα καλά στο παλάτι του Κένσινκγκτον λοιπόν, όμως κάτι έλειπε και η Κέιτ δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια. Και δεν έφταιγε μόνο το μωράκι της γι' αυτό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η DailyMail, το ζήτημα λύθηκε εύκολα και γρήγορα.

Οι άνθρωποι της 31χρονης δούκισσας τηλεφώνησαν στον πρώην σπιτονοικοκύρη του ζεύγους, έμαθαν από πού είχε αγοραστεί το κρεβάτι και ένα ίδιο παραγγέλθηκε ευθύς αμέσως -εντάξει, με μια μικρή παραλλαγή. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, λέγεται ότι έχει ήδη στηθεί στην πριγκιπική κρεβατοκάμαρα του Κένσινγκτον.

Όσο για τους κατασκευαστές; Αυτοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ' αυτιά τους όταν άκουσαν ποιοι και γιατί τους καλούσαν.

"Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό της δούκισσας που ρωτούσε αν μπορούσαμε να της βρούμε το μοντέλο στο οποίο κοιμόταν μέχρι πρότινος", αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Σμίτον (David Smeaton), υπεύθυνου της επιχείρησης Healthbeds, από όπου και το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο όμως έγινε ειδική παραγγελία για τους γαλαζοαίματους πελάτες καθότι εκείνοι ζήτησαν να εμπλουτιστεί το έπιπλο με ουρανό, όπερ και –φυσικά- εγέννετο.

Ζ. Κ.