Χάρι: επίσημη "πρώτη" για το κορίτσι του στα βαφτίσια

14.10.2013
Από καιρό ήθελε ο μικρός πρίγκιπας να γνωρίσει την κοπέλα του στους δικούς του και να που ο ανιψιός του δίνει την ιδανική αφορμή.

Ύστερα από διάφορες αταξίες, φαίνεται ότι και ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) βρήκε τη γυναίκα με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Πρόκειται για την Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas), με την οποία ο Χάρι βγαίνει τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ σύμφωνα με πολλούς το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί.

Από την οικογένεια του καλού της, η 24χρονη κοπέλα, λέγεται ότι έχει γνωρίσει μόνο τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, όμως ανεπίσημα.

Θέλοντας πια να περάσει η σχέση σε άλλο επίπεδο, ο 29χρονος γαλαζοαίματος έψαχνε να βρει την τέλεια περίσταση για να γνωρίσει η Κρεσίντα του όλους τους συγγενείς μακριά από δημοσιογράφους και αγνώστους.

Ποια καλύτερη λύση λοιπόν από τα βαφτίσια του πρίγκιπα Γεώργιου στις 23 Οκτωβρίου!

Καθώς, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) θα βαφτίσουν τον πρωτότοκό τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ο Χάρι έκρινε ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την πρώτη γνωριμία, ώστε να μην είναι και πολύς κόσμος και τρομάξει και η καλή του!

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Grazia" η ίδια η Κρεσίντα, έχει λίγο άγχος που θα γνωρίσει τους βασιλείς, όμως ο αγαπημένος της τη διαβεβαιώνει ότι "θα ταιριάξει γάντι" και ότι όλοι θα τη λατρέψουν…
Άντε, με το καλό!
Ζ. Κ.