Ο πρίγκιπας Χάρι έσπασε το δάχτυλό του

29.10.2013
Ένα ατύχημα του 29χρονου γαλαζοαίματου ενδέχεται να του στερήσει κάτι που αγαπά πολύ.

Όπως επιβεβαιώθηκε από το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) έσπασε ένα δάχτυλο του ποδιού του. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες, ωστόσο το πώς και το γιατί παραμένουν άγνωστα.

"Έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του ιδιωτικά. Αυτό είναι το μόνο που θα πούμε", ανέφερε η ανακοίνωση του Κλάρενς Χάουζ και το δεχόμαστε έτσι φυσικά.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι στην περίπτωση αυτή το μόνο που συνιστούν είναι ξεκούραση και υπομονή για να "γιάνει" το πόδι, όμως έλα που κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Τον ερχόμενο μήνα ο Χάρι πρόκειται να συμμετάσχει σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ακριβώς εκεί προκύπτει και το πρόβλημα.

Πρόκειται για τον 208 μιλίων και 16 ημερών "Walking With The Wounded" αγώνα στον Νότιο Πόλο όπου θα συμμετέχουν άντρες και γυναίκες του βρετανικού στρατού που ακρωτηριάστηκαν στον πόλεμο του Αφγανιστάν με σκοπό να συγκεντρώσουν $2 εκατομμύρια για την περίθαλψη των τραυματιών.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο πρίγκιπας συμμετείχε σε σκληρή προετοιμασία σε πραγματικές συνθήκες (από όπου και η φωτογραφία στην αρχή του θέματος, αλλά και η αμέσως επόμενη) και υπεύθυνοι του παλατιού ξεκαθάρισαν ότι "παρά το ατύχημα, το πρόγραμμα θα συνεχίσει ως έχει".

"Κοιτάξτε τους συναθλητές του. Είναι άντρες και γυναίκες που έχουν χάσει χέρια ή πόδια για την πατρίδας τους. Αυτό που έπαθε εκείνος δεν είναι σπουδαίο", τόνισαν οι υπεύθυνοι.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και καλή επιτυχία.

Ζ. Κ.