Όταν ο Πολ Γουόκερ ήταν άστεγος

09.12.2013
Λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το παρελθόν του.

Ο Πολ Γουόκερ (Paul Walker) πέθανε στις 30 Νοεμβρίου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τράκαρε και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η είδηση του θανάτου του 40χρονου ηθοποιού συντάραξε σύσσωμη τη σόουμπιζ αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του που χθες συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο. (η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη χθεσινή κηδεία)



Ανάμεσα σε αυτούς που μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τον άτυχο ηθοποιό ήταν και ο κοινωνικός λειτουργός Κεν Γουίλιαμς (Ken Williams) ο οποίος είχε δουλέψει μαζί με τον Πολ και τον συνέταιρό του, Μπράντον Μπίρτελ (Brandon Birtell) σε ένα ντοκιμαντέρ για τους άστεγους της Σάντα Μπάρμπαρα.

"Ο Μπράντον και ο Πολ υπήρξαν άστεγοι για λίγο καιρό όσο ήταν φοιτητές στο κολέγιο και είχαν μεγάλη ευαισθησία στο θέμα", εξήγησε ο Γουίλιαμς στη MailOnline μεταφέροντας της εμπειρίες του Μπίρτελ από τον καιρό που ζούσαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπως και πολλοί ακόμη φοιτητές…

Μιλώντας για τον Γουόκερ, ο Γουίλιαμς τονίζει πόσο ταπεινός και ανιδιοτελής άνθρωπος υπήρξε σημειώνοντας πως ό,τι υποχρεώσεις και να είχε, το πρότζεκτ αυτό το αγαπούσε και έβρισκε χρόνο να παρακολουθήσει όλη την παραγωγή…

Ζ. Κ.