Καμίλα & Ελισάβετ: τρελό παρεάκι!

11.12.2013
Παρά τα άπειρα χρόνια που της είχε σταθεί στον… λαιμό, φαίνεται ότι η βασίλισσα και η νύφη της κάνουν πια πολύ καλή παρεούλα.

Δεν την ήθελε, άσκησε βέτο, πάντρεψε τον Κάρολο με την Νταϊάνα, όμως τελικά την Καμίλα δεν τη "γλίτωσε" η Ελισάβετ. Και φαίνεται ότι με τα χρόνια μέχρι και που τη συμπαθεί…

Η βασίλισσα τη Αγγλίας και η δούκισσα της Κορνουάλλης έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις του παλατιού, και τη συντριπτική πλειοψηφία μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Χθες είχαμε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου οι δύο γυναίκες παραβρέθηκαν σε δημόσια εκδήλωση μόνες τους.

Η αφορμή δόθηκε από μια φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσης Barnardo και τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στο Έσεξ. Εκεί οι δύο γυναίκες βοήθησαν στον στολισμό του δέντρου ενώ είχαν φέρει και τις δικές τους λάμπες.

Το στολίδι της βασίλισσας ήταν φτιαγμένο –εννοείται ειδική παραγγελία- από κόκκινο βελούδο με το έμβλημά της κεντημένο με χρυσή κλωστή, ενώ της Καμίλα ήταν μπλε με ασημένιο κέντημα.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Ελισάβετ είναι προστάτης της φιλανθρωπίας από το 1983 ενώ η Καμίλα ανέλαβε την προεδρία του το 2003 και σκοπό έχει την ανακούφιση ευαίσθητων παιδιών στη Βρετανία.

Ζ. Κ.