Οι "δαιμόνιοι" Μίντλετον & το πλαστικό βραχιόλι της Κέιτ

01.07.2014
Η τελευταία μόδα με τα πλαστικά βραχιολάκια "χτύπησε" τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά και τους γονείς της, που την εξαργυρώνουν αναλόγως.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει, ή ακόμη και φορέσει ένα από τα βαχιολάκια που φτιάχνονται από μικρά πλαστικά λαστιχάκια τα οποία πλέκεις με έναν ειδικό τρόπο.

Η τελευταία τρέλα σε παιδιά όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, είναι παγκόσμια και αυτό φαίνεται και στη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate) από το πρόσφατο ταξίδι της στην Αυστραλία, όπου προφανώς κάποιο παιδάκι της πρόσφερε ένα και εκείνη δεν δίστασε να το φορέσει.

Αυτή την τάση, δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν φυσικά και οι γονείς της 32χρονης δούκισσας, Κάρολ (Carole) και Μάικλ Μίντλετον (Michael Middleton) οι οποίοι άρχισαν να διαθέτουν το εν λόγω προϊόν μέσα από σάιτ τους Party Pieces.

Η Κέιτ εμφανίστηκε με βραχιολάκι τύπου Πλέξι-Φλέξι τον Απρίλιο στην Αυστραλία και η φωτογραφία της αυτή άρχισε να "παίζει" ξανά στον Τύπο τώρα που οι γονείς της προωθούν το προϊόν στο σάιτ τους. Τυχαίο; Μπορεί...