Καμίλα: Έτσι κρατά τον Κάρολο τόσα χρόνια

02.02.2015
Μερικά ιδιαίτερα... πικάντικα μυστικά για τη σχέση του -μεγάλου- πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, προκαλώντας πάσης φύσεως αντιδράσεις.

Η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου (Charles) και της συζύγου του, Καμίλα (Camilla) έχει απασχολήσει τόσο τη βρετανική όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη χρόνια τώρα καθώς προϋπήρξε του γάμου του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα (Diana), συνέχισε κατά τη διάρκειά του και οδήγησε τελικά πριν από δέκα χρόνια στην επισημοποίησή του με τα δεσμά του γάμου.

40 χρόνια σχέσης, λοιπόν, που σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, παραμένει το ίδιο δυνατή και... φλογερή, όπως τον πρώτο καιρό.

Το μυστικό τους; Οι χωριστές ζωές. Όπως ακριβώς το αντιλαμβάνεστε. Σύμφωνα με ανθρώπους πολύ δικούς τους, ο Κάρολος και η Καμίλα ζουν σε διαφορετικά σπίτια τον περισσότερο καιρό, καθώς εκείνη απολαμβάνει την παρουσία τον εγγονιών της και εκείνος την παρέα των βιβλίων του ενώ αυτή η συγκεκριμένη τακτική κρατά και τον έρωτά τους σε άκρα... ετοιμότητα!

Αυτό το διάβασες; Μεθυσμένη η βασίλισσα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Camilla!

Στην αρχή, η Καμίλα φρόντιζε να κρατά τον Κάρολο σε εγρήγορση με το σεξ και το πολύ ιδιαίτερο χιούμορ της που παραμένει "όπλο" μέχρι και σήμερα, όπως μεταφέρουν οι πηγές, σήμερα περνά λιγότερο χρόνο στο Χάιγκροουβ [την επίσημη οικογενειακή κατοικία του πρίγκιπα της Ουαλίας] από όσο περνούσε την εποχή που εκείνος ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα.

"Ο Κάρολος και η Νταϊάνα πέρασαν τον περισσότερο από τον έγγαμο βιο τους χωριστά γιατί ο ένας δεν άντεχε τον άλλο, ενώ ο Κάρολος και η Καμίλα το έκαναν εξαρχής εκ συνθηκών και στη συνέχεια επί τούτου γιατί κρατούσαν τη σχέση τους ζωντανή", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι η Καμίλα "ξέρει ακριβώς πώς να χειρίζεται, να χαλαρώνει και να ενθουσιάζει τον πρίγκιπα Κάρολο".

Διάβασε κι αυτό: Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Με την ευκαιρία, τα δημοσιεύματα μεταφέρουν τη λύπη του διαδόχου που "έσυρε" την Νταϊάνα μέσα σε έναν χώρο που τόσο πολύ δεν της άρεσε ενώ τονίζεται η διάθεση του Καρόλου, όταν -με το καλό- γίνει βασιλιάς να κάνει την Καμίλα του βασίλισσα.